سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ , 25 Feb 2025
تاریخ انتشار :جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۲
کد مطلب : 4741

آیا ترکیه به سوریه حمله خواهد کرد؟

تجهیز ارتش آزاد سوریه به تانک و ضدهوایی تا حدود زیادی می تواند زمینه ورود ارتش های منطقه با خط سیر قاهره، آنکارا، ریاض و قطر باشد.
آیا ترکیه به سوریه حمله خواهد کرد؟
دکتر مهدی مطهرنیا در گفتگو با فرارو ارزیابی خود از تحولات سوریه و نقش ترکیه در این تحولات را چنین بیان کرد:

• آنچه که در خاورمیانه در ارتباط با سوریه در جریان است مسئله سرزمین سوخته و کمرشکن کردن مقاومت است. تغییر و تبدل در سوریه پیامدهای بسیار زیاد در منطق سیاسی و امنیتی هارتلند نو بر له طرف پیروز به جا خواهد گذاشت.

• لذا باید گفت جغرافیای سوریه جغرافیایی سرنوشت ساز است که دو جبهه متفقین ارتش آزاد و متحدین ارتش حکومتی سوریه را در برابر هم در حلب صف آرایی کرده است.

• حلب آوردگاه اصلی است که می تواند نقطه عزیمت تحرک نظامی در باب سوریه باشد. اساسا گسیل داشتن نیروهای معارض و ارتش آزاد سوریه به حلب ایجاد یک تله نظامی برای ارتش سوریه است.

• چرا که اساسا با حضور ارتش سوریه به طور مستقیم و استفاده از تانک و جنگنده های هوایی علیه ارتش آزاد سوریه زمینه سازی مناسب برای تجهیز ارتش آزاد سوریه به سلاح های سنگین و گسترش حوزه جنگ داخلی مابین دو ارتش حکومتی و ارتش آزاد سوریه شکل و محتوا می پذیرد.

• بشار اسد در این اندیشه بود که پس از حادثه مقر امنیتی در دمشق از آن به عنوان یک فرصت استفاده و با سرکوب مخالفان زمینه های پاکسازی را در زمانی که بازی های المپیک در لندن برقرار است فراهم سازد.

https://ccsi.ir//vdch.knkt23nqzftd2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عضويت در خبرنامه