چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ , 22 Jan 2025
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۹
کد مطلب : 21306
تاکید رئیس جمهور ترکمنستان بر روابط استراتژیک با ژاپن
رئیس جمهور ترکمنستان در پیامی به نخست وزیر ژاپن، توکیو را شریک استراتژیک و قابل اعتماد عشق آباد معرفی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ترند، قربانقلی بردی محمداف رئیس جمهور ترکمنستان در نامه ای به شینزو آبه نخست وزیر ژاپن تاکید کرد که ترکمنستان ژاپن را به عنولان یک شریک استراتژیک و قابل اعتماد در نظر می گیرد.
رئیس جمهور ترکمنستان اعلام کرد که احتمالا برای شرکت در جشن های تاجگذاری امپراتور ناروهیتو به ژاپن سفر خواهد کرد. بر اساس اطلاعات منتشر شده، این جشن ها در پاییز برگزار خواهد شد.
بردی محمداف در نامه خود تاکید کرد: "ترکمنستان و ژاپن همواره دنبال افزایش همکاری های سازنده درازمدت در تمامی زمینه ها بوده اند. فعالیت های موثر شرکت های پیشرو ژاپن در بازار ترکمنستان، مشارکت آنها در اجرای پروژه های زیربنایی بزرگ در دوره ای که ترکمنستان به دنبال صنعتی شدن و به تنوع بخشیدن به اقتصاد ملی خود بود نشان دهنده این روابط استراتژیک می باشد".
رئیس جمهور ترکمنستان اظهار امیدواری کرد که همکاری های دوجانبه در حوزه های مختلف از جمله از طریق اجرای پروژه های مشترک جدید تقویت شده و گسترش یابد.
زمینه های کلیدی تعامل شرکت های ژاپنی در ترکمنستان عبازتند از بخش های صنعتی، به ویژه گاز و پتروشیمی، بخش حمل و نقل و ارتباطات، کشاورزی، و معرفی فن آوری های پیشرفته.
روابط بین عشق آباد و «توکیو» پس از سفر رسمی «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن به ترکمنستان در سال 2015 رو به بهبود گذاشت که در قالب آن توافقنامه‌های همکاری در زمینه استخراج معادن و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقلی ترکمنستان تصویب و در مجموع قراردادهایی به ارزش 18 میلیون دلار به امضا رسید.
با حضور شرکت‌های ژاپنی برنامه‌های استراتژیک از جمله ساخت کارخانه تولید کود در استان «ماری» و کارخانه‌های پتروشیمی در استان «بالکان» اجرا می‌شوند.
ترکمنستان که یکی از کشورهای مهم منطقه در زمینه تامین گاز طبیعی است، در سال های اخیر تلاش کرده تا فعالیت های اقتصادی خود را در سایر عرصه ها گسترش دهد.
ژاپن اخیراً برای شرکت در پروژه توسعه زیرساخت های صنعتی بزرگترین میدان نفتی ترکمنستان به نام میدان گازی گالکینیش ابراز تمایل کرده است.
میدان گازی گالکینیش که به ادعای مقامات ترکمنستانی اکنون به عنوان دومین میدان بزرگ گازی دنیا مشغول به فعالیت است، در جنوب این کشور واقع است که در سال 2007 و با ظرفیت تولید 30 میلیارد متر مکعب گاز در سال با سرمایه گذاری حدود 10 میلیارد دلاری به بهره‏‌برداری صنعتی رسید.
 
  https://ccsi.ir//vdcb0fb5.rhb8gpiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عضويت در خبرنامه