«ادوارد کاواردی» روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرگزاری 'آپا ' با اشاره به تهیه پیشنویس قانون منع ازدواج زود هنگام در جمهوری آذربایجان و وجود ابزار قانونی برای دفاع از کودکان، افزود: در این کشور مساله ازدواج زودهنگام می توان گفت که از بین رفته است و سن عقد دختران همانند پسران به 18 سال افزایش یافته است .
وی گفت : یونیسف در همکاری با کمیته دولتی امور خانواده ، بانوان و کودکان جمهوری آذربایجان و نهاد آمبودزمان این کشور توجه خاصی به دفاع از حقوق کودکان دارد .
به گفته نماینده یونیسف، ازدواج زودهنگام کودکان به معنی نقض حقوق آنان است و جمهوری آذربایجان در این راستا از لحاظ نظری پیشرفت های مشخصی دارد و بازرسی های که در همکاری با نهادهای مربوطه در این زمینه انجام دادیم نشان داد که ما باید بیشتر به تقویت جایگاه دختران در جامعه توجه کنیم .
وی افزود: تقویت جایگاه دختران جوان در جامعه مساله مهمی است که در این ارتباط کارهای مشخص انجام می گیرد و با افزایش اختیارات دختران برای فعالیت مستقل لاش می کنیم و به نظرم این هم می تواند روشی برای جلوگیری از ازدواج زودهنگام باشد .
ادوارد کارواردی گفت ، رسانه ها نیز می توانند در ترویج حقوق دختران نقش مهمی ایفا کنند و در این ارتباط امیدوار به کمک های آنها هستیم .
وی با اشاره به همکاری های 25 ساله یونیسف با جمهوری آذربایجان افزود: این همکاری در راستای دفاع از حقوق کودکان و در عرصه های دیگر نتایج خوبی هم داشته است .
کارواردی یکی از عرصه های همکاری یونیسف با جمهوری آذربایجان را تشخیص معلولیت و عقب ماندگی ذهنی در نوزادان اعلام کرد و گفت : در سال گذشته میلادی دوره آموزشی ویژه برای متخصصان اطفال دایر کردیم و این دوره های آموزشی برای تشخیص سریع نارسایی جسمی و ذهنی در نوزادان کمک خواهد کرد .
وی افزود: با توجه به اینکه جوانان یک - سوم جامعه جمهوری آذربایجان را تشکیل می دهند ، یونیسف توجه خاص به امور این قشر دارد .
https://ccsi.ir//vdcepf8z.jh8vxi9bbj.html
ccsi.ir/vdcepf8z.jh8vxi9bbj.html