چهارمین نشست سه جانبه وزرای امور خارجه کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و ترکیه در «باکو » پایتخت جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه مشترک به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشقآباد، چهارمین نشست سه جانبه وزرای امور خارجه کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و ترکیه در «باکو » پایتخت جمهوری آذربایجان با صدور بیانیهای مشترک، به کار خود پایان داد.
پس از پایان چهارمین نشست سه جانبه وزرای امور خارجه ترکیه، جمهوری آذربایجان و ترکمنستان در باکو، روسای دستگاه سیاست خارجی این ۳ کشور ترک زبان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک شرکت کرده و نتایج آن را مثبت، سازنده و نویدبخش آغاز فصل جدید از تعاملات و همگرایی جدید منطقهای توصیف کردند.
«مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه در این نشست خبری با بیان اینکه همکاریهای اقتصادی ۳ کشور کاهش یافته است، گفت: برای افزایش همکاری های ۳ کشور ظرفیتهای فراوانی وجود دارد و در دیدارهای امروز درخصوص همکاریهای آینده این کشورها در سازمان ملل متحد و دیگر تشکیلات بینالمللی مذاکره شد.
وی افزود: در اجلاس آینده سران ۳ کشور هم درباره مسائل مربوط به همکاری در بخش های انرژی و دیگر زمینه ها گفتوگو خواهد کرد.
«رشید مرداف» وزیر امور خارجه ترکمنستان هم در این نشست گفت: ما به دنبال توسعه همکاریها با ترکیه و جمهوری آذربایجان هستیم و در این نشست نیز درباره اجلاس آینده روسای جمهوری ۳ کشور با همدیگر مذاکره کردیم.
وی با اعلام اینکه امسال بیست و پنجمین سالگرد مناسبات دیپلماتیک را سپری کردیم، افزود : همچنان بر توسعه همکاریها و مناسبات متحد تاکید داریم.
«المار ممدیاراف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان هم گفت: با اجرای طرح ریلی «باکو- تفلیس- قارص» نتایج خوبی در همکاریهای منطقهای به دست خواهد آمد.
وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان افزود در اجلاس سران سه کشور علاوه بر همکاریهای سه کشور در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ نقشه راه توسعه همکاری ها در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ هم بررسی و مورد مذاکره ۳ طرف قرار خواهد گرفت.
علاوه بر این وزرای امور خارجه جمهوری آذربایجان ،ترکیه و ترکمنستان امروز در پایان نشست سه جانبه خود با صدور بیانیهای برتوسعه همکاری های در بخشهای مختلف تاکید کردند.
در این بیانیه بر ضرورت تعامل باکو ، آنکارا و عشقآباد در نهادهای بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری اروپا، سازمان همکاری اسلامی و نیز اهمیت همکاری در قالب سازمان همکاری اقتصادی ( اکو ) تاکید شده است.
تقویت همکاریها در مبارزه با تروریسم، تجزیه طلبی، جرایم سازمان یافته فراملی، قاچاق انسان، مواد مخدر و سلاح، جرایم سایبری و مهاجرت غیر قانونی از دیگر مفاد این بیانیه میباشد. https://ccsi.ir//vdcef78z.jh8f7i9bbj.html
اشتراک گذاری :
ccsi.ir/vdcef78z.jh8f7i9bbj.html
ارسال نظر
کليه حقوق اين سايت متعلق به بنياد مطالعات قفقاز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.