دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۴
کد مطلب : 19580
به گزارش بنیاد مطالعات قفقاز بر اساس اعلام سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان، فرود عسگری رئیس کل گمرک کشور با سفر به جمهوری خود مختار نخجوان با واصف طالب اف رئیس مجلس عالی دیدار و گفتگو نمود. در این ملاقات که منصور آیرم سرکنسول و 4 تن از مدیران گمرکات کشورمان نیز حضور داشتند، واصف طالب اف ضمن خوشامدگویی به هیات ایرانی از روند تعاملات گمرکی میان دو کشور و به ویژه در دو مرز مشترک با نخجوان ابراز خرسندی نمود. وی با اشاره به روند بسیار خوب روابط دو کشور و دوازده دیدار دو رئیس جمهور، نقش مناسبات اقتصادی دو جانبه و به ویژه مسائل گمرکی را در روابط دو کشور مهم ارزیابی کرد.
رئیس مجلس عالی جمهوری خود مختار نخجوان توضیحاتی در خصوص روند افزایش ساعات کار گمرک در مرزهای جلفا و شاه تختی ارائه و عملیاتی شدن پنجره واحد گمرکی و به دنبال آن تسهیل امور گمرکی میان دو طرف را در راستای منافع دو جانبه ایران و آذربایجان دانست.
عسگری رئیس کل گمرک کشورمان نیز ضمن قدردانی از میزبانی طرف نخجوانی با اشاره به نشست های گمرکی متعدد میان دو طرف به ویژه مسئولین گمرکی نخجوان و استان های شمال غرب ایران روند تعاملات و تسهیل امور گمرکی را بسیار خوب و الگویی در منطقه و جهان دانست. وی مذاکرات خود در نخجوان با صفر مهدی اف رئیس کمیته دولتی گمرک جمهوری آذربایجان و آصف محمد اف رئیس کمیته دولتی گمرک نخجوان را برای بهبود شرایط تجارت و ترانزیت فی مابین را بسیار موثر دانست و ابراز امیدواری نمود طی هفته های آینده با عملیاتی شدن توافقات انجام شده از جمله پنجره واحد گمرکی میان دو طرف مردم و تجار دو کشور شاهد تغییرات محسوسی در تسهیل امور گمرکی خواهند بود.
در این دیدار منصور آیرم سرکنسول کشورمان در نخجوان نیز پیشرفت و ارتقاء امور گمرکی در سال گذشته را بسیار چشمگیر توصیف نمود و تاکید نمود که اراده سیاسی لازم میان دو طرف برای توسعه هر چه بیشتر همکاری ها وجود دارد. وی تاکید کرد که اکنون مشکل بزرگ و قابل ذکری در گمرکات دو کشور وجود ندارد و روند کلی در جهت بهبود شرایط و ارتقاء زیرساخت های دو طرف قرار دارد.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران همچنین در نشستی مشترک با صفر مهدی اف رئیس کمیته دولتی گمرک جمهوری آذربایجان و دیگر مقامات گمرکی دو طرف، به بررسی و مرور مسائل و نیازهای موجود در گمرکات مشترک پرداختند. ایجاد پنجره واحد گمرکی، سرعت بخشیدن به تبادل الکترونیک اطلاعات، استفاده متقابل از توانمندی های یکدیگر، همکاری در زمینه مبارزه با قاچاق و طراحی دوره های مشترک برای این منظور، بهبود شرایط ترانزیت و پیگیری توافقات انجام شده در کمیسیون مشترک اقتصادی در خصوص گمرکات از جمله مباحث طرح شده در نشست مشترک بود. در پایان تفاهم نامه ای جهت پیگیری موضوعات توافق شده در این نشست به امضای روسای گمرکات دو کشور رسید.
https://ccsi.ir//vdccxpqs.2bqo48laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عضويت در خبرنامه