صدراعظم آلمان بر عزم کشورش برای به اتمام رساندن پروژه خط لوله زیردریایی برای واردات گاز از روسیه تاکید کرده و این همکاری ها را برای امنیت انرژی در کشورش ضروری خواند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، آنگلا مرکل روز جمعه در سخنانی در جمع دانشجویان در تفلیس پایتخت گرجستان، اعلام کرد که آلمان با وجود مخالفت های آمریکا، به همکاری با روسیه برای به سرانجام رساندن پروژه خط لوله گاز زیردریایی موسوم به "نورد استریم 2" ادامه خواهد داد.
مرکل تاکید کرد که این طرح گازی بر خلاف هیاهوهای مطرح شده، به هیچ عنوان آلمان را در زمینه انرژی به روسیه وابسته نخواهد کرد.
به گزارش اسپوتنیک، مرکل که در دومین روز سفر خود به گرجستان سخنرانی می کرد، تصریح کرد که انتقال نفت و گاز طبیعی از روسیه به آلمان، عاملی مهم برای تضمین امنیت انرژی در کشورش خواهد بود.
صدراعظم آلمان گفت: «ما سابقه چندین دهه همکاری اقتصادی با روسیه داریم، از جمله در زمینه (کاهش) انتشار دی اکسیدکربن. ما به طور پیوسته استفاده از زغال سنگ را کاهش داده ایم و نیاز به واردات گاز طبیعی از طریق بلاروس، اوکراین و لهستان داریم، به همین دلیل است که از پروژه نورد استریم 1 و 2 حمایت می کنیم.»
به گفته مرکل، حتی پس از اتمام پروژه خط لوله نورد استریم 2 نیز، آلمان به دنبال انتقال گاز از روسیه از طریق کشور اوکراین خواهد بود.
وی با اشاره به سابقه همکاری اروپا و شوروی سابق در زمینه انرژی در بحبوحه جنگ سرد، تاکید کرد که کشورش نمی تواند به همکاری با روسیه در زمینه نفت و گاز پایان دهد.
مرکل در ادامه افزود با این که آلمان از کشور جمهوری آذربایجان نیز گاز وارد می کند، ولی قیمت گاز وارداتی از روسیه مناسب تر است.
پروژه خط لوله گاز از روسیه به آلمان که از زیر دریای بالتیک می گذرد، باعث آشفتگی ایالات متحده شده است. آمریکا به دنبال فروش گاز طبیعی مایع (LNG) به اروپا است.
هفته گذشته، روزنامه وال استریت ژورنال از تصمیم احتمالی واشنگتن برای اعمال تحریم علیه شرکتهای مشارکت کننده در پروژه خط لوله گازی نورد استریم 2 خبر داد.
در ماه جولای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که این مساله غیرقابل قبول است که آلمان میلیاردها دلار برای خرید گاز از روسیه هزینه کند و برای احداث یک خط لوله گازی جدید موسوم به نورد استریم 2 برنامه ریزی کند.
مقام های کاخ سفید گفتهاند که مقام های دولت آمریکا در حال بررسی تدابیر محدودکنندهای هستند تا مانع از احداث خط لوله گازی نورد استریم 2 شوند. https://ccsi.ir//vdcjvoev.uqehvzsffu.html
اشتراک گذاری :
ccsi.ir/vdcjvoev.uqehvzsffu.html
ارسال نظر
کليه حقوق اين سايت متعلق به بنياد مطالعات قفقاز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.