به گزارش بنیاد مطالعات قفقاز، حزب حاکم گرجستان از تحریمهای مالی و اعمال محدودیتهای روادید توسط کشورهای غربی علیه مقامات و سیاستمداران گرجستان به شدت انتقاد کرد. رویای گرجستان این تصمیمات را گامهای ضد گرجستانی ارزیابی کرد و مدعی شد این اقدامات توسط شبکههای "حزب جهانی جنگ" و "دولت پنهان" سازماندهی شده است. در بیانیه شورای سیاسی حزب رویای گرجستان آمده است: تصمیمات فوق بایستی به عنوان یک اقدامات ضد گرجستانی ارزیابی شود که تضعیف اعتماد جامعه گرجستان به نهادهای غربی را به دنبال خواهد داشت.
حزب رویای گرجستان با متهم نمودن غرب به تلاش برای کشاندن گرجستان به جنگ گفت: حزب جهانی جنگ از موضع سازشناپذیر مردم گرجستان در ارتباط با عدم اجازه به جنبش اتحاد ملی گرجستان (به عنوان عامل حزب جهانی جنگ) برای دستیابی به قدرت که پیامد آن کشاندن گرجستان به جنگ بود؛ عصبانی است.
در بیانیه حزب حاکم گرجستان با اشاره به تحریمهای غرب علیه بیدزینا ایوانیشویلی بنیانگذار حزب و واختانگ گوملااوری وزیر کشور گرجستان آمده است: ایوانیشویلی استبداد خونین را با حکومت دموکراتیک جایگزین کرد و ارزش اقتصاد گرجستان را از 28 میلیارد به 90 میلیارد افزایش داد. تحریمها علیه گوملااوری و افسران پلیس قهرمان به دلیل خنثیسازی 3 کودتای خشونتآمیز در 2 سال گذشته اعمال شد.
حزب حاکم با هشدار نسبت به ایجاد سناریوی اوکراین در گرجستان تصریح کرد تا زمانی که جبهه اول در اوکراین وجود دارد، علاقه به ایجاد جبهه دوم در گرجستان وجود خواهد داشت. حزب رویا مدعی شد شبکه دولت پنهان بسیاری از کشورهای جهان را وارد جنگ کرده است و شدیدترین عواقب آن در اوکراین منعکس شده است.
این حزب با اشاره به طرح عضویت در اتحادیه اروپا اعلام کرد عضویت در این اتحادیه تنها پس از سال 2030 مورد بررسی قرار میگیرد، زمانی که اتحادیه اروپا به طور کامل بر مشکل نفوذ الیگارشی غیررسمی و دولت پنهان غلبه کند. در آن زمان شرایط مناسب برای الحاق گرجستان به اتحادیه اروپا فراهم خواهد شد.
شایان ذکر است تحولات چند سال اخیر در گرجستان از جمله تصویب قانون عوامل خارجی و اعمال محدودیت علیه دگرباشان جنسی سبب تنش در روابط غرب و گرجستان شده است. برگزاری انتخابات پارلمانی در گرجستان در آبان 1403 موجی از اعتراضات را به دنبال داشت. با آغاز تنشهای خیابانی در گرجستان که غرب سهم عمدهای در تحریک آن داشت؛ ایالاتمتحده و اتحادیه اروپا، دولت گرجستان را به سرکوب معترضین و اتخاذ رویههای غیردموکراتیک متهم کردند. غرب به منظور تحت فشار قرار دادن دولت گرجستان مقامات این کشور را به اعمال تحریم و لغو رژیم روادید تهدید کرد. در این راستا ایالاتمتحده در اوایل دی 1403 بیدزینا ایوانیشویلی بنیانگذار حزب رویای گرجستان را با طرح ادعایی "تضعیف دموکراسی به نفع روسیه" تحت تحریم قرار داد.