به گزارش بنیاد مطالعات قفقاز به نقل ازسایت teflis رومن گوتسیریدزه، رئیس پیشین بانک مرکزی گرجستان، می گوید: موضوع مشکلات اقتصادی کشور، ناشی از تغییر در سیاست های اقتصادی است. سیاست اقتصادی گرجستان، از لیبرال به سمت سیاستی با دخالت بیشتر دولت، تغییر یافته است.
بخش های صنعتی، گردشگری و کشاورزی از جمله بخش های مهمی هستند که نقش عمده ای در رشد اقتصادی کشور ایفا می کنند. اما فعالیت این بخشها دچار افت شده است.
کاهش میزان سرمایه گذاری در کشور، کسری بودجه و رشد نرخ تورم، از جمله عواملی هستند که اقتصاد گرجستان را به شدت ضعیف کرده اند و مشکلات اقتصادی، موجب نارضایتی مردم از دولت، طی ماه های گذشته شده است، به طوری که در اول فروردین ۱۳۹۴ (۲۱ مارس ۲۰۱۵)، ده ها هزار نفر از مردم به خیابان های تفلیس آمده و به وضع موجود اعتراض کردند.
یورو نیوز در مطلب کوتاهی با عنوان «گرجستان در گرداب اقتصادی به دام افتاده»، به بررسی علل و آثار افت قابل توجه اقتصاد گرجستان در چند ماه اخیر پرداخته است.
یورو نیوز، افت شدید ارزش لاری، پول ملی گرجستان، در برابر دلار آمریکا، که از ماه نوامبر سال ۲۰۱۴ تاکنون حدود ۲۰ درصد از ارزش آن کاسته شده را، از جمله عوامل بحران این روزهای اقتصاد کشور دانسته است.
بحران اقتصادی در روسیه، به دلیل اعمال تحریم های اقتصادی غرب، اقتصاد جمهوری های جدا شده از شوروی سابق، از جمله گرجستان را، به دلیل حجم بالای مبادلات تجاری بازرگانان گرجی با این کشور، تحت تاثیر قرار داده است.