چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۴۹
کد مطلب : 13131
به گزارش بنیاد مطالعات قفقاز، در دیدار فرشی حق‌رو مدیر کل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی استان آذربایجان شرقی و بختیار اسماعیل‌اف رئیس کمیته دولتی استاندارد، اندازه گیری و ثبت اختراعات جمهوری خود مختار نخجوان در خصوص راههای گسترش همکاری های دو جانبه در زمینه استاندارد گفتگو و تبادل نظر شد. مدیر کل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی آذربایجان شرقی که در راس هیاتی کارشناسی به نخجوان سفر کرده است در دیدار با رئیس کمیته دولتی استاندارد جمهوری خود مختار نخجوان ضمن اشاره به ظرفیتهای صنعتی استان آذربایجان شرقی و اهمیت استاندارد در نظارت بر کیفیت و سلامت کالاهای تولیدی گفت، ۳۴۰۰ کارخانه تولیدی در آذربایجان شرقی فعالیت دارند که موظف به رعایت استاندارد اجباری تولید محصول می باشند. وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید رییس جمهوری در اجرای دستورالعمل مربوط به اقتصاد مقاومتی گفت، تولید کالاهای با کیفیت نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی داشته و مسائل مربوط به استاندارد از توجه ویژه ای در بخشهای اقتصادی کشور برخوردار است. وی گفت با توجه به ظرفیتهای صنعتی و تولیدی استان آذربایجان شرقی کمیته تدوین استاندارد در تبریز دایر گردیده و برنامه های متعددی را برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی جهت صادرات به بازارهای کشورهای خارجی دارد و آماده گسترش همکاریهای فنی و کارشناسی با کمیته استاندارد جمهوری خود مختار نخجوان در زمینه تبادل تجربیات، استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، آموزش کارشناسان و نزدیک سازی استانداردهای دو کشور ایران و آذربایجان به یکدیگر می باشیم.
بختیار اسماعیل اف رئیس کمیته دولتی استاندارد، اندازه گیری و ثبت اختراع جمهوری خود مختار نخجوان گفت، اشتراکات تاریخی و دینی، ایران و آذربایجان را به یکدیگر پیوند داده است و جمهوری اسلامی ایران در دوران سخت محاصره کمکهای یادی به نخجوان کرده است و روابط حسنه ای که از دوران حیدر علی اف رهبر ملی جمهوری آذربایجان با ایران پایه گذاری شده است در دوران جدید نیز ادامه دارد و الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان و واصف طالب اف رئیس مجلس عالی جمهوری خود مختار نخجوان نیز بر توسعه مناسبات دو کشور تاکید ویژه ای دارند. وی گفت طی ۲۰ سال گذشته شرایط اقتصادی جمهوری خود مختار نخجوان پیشرفت قابل توجهی داشته و در حال حاضر انواع مختلف محصولات در موسسات صنعتی نخجوان تولید می شود و بخشی از تولیدات نیز به خارج صادر می شود و سازمان استاندارد نقش مهمی در توسعه صادرات خواهد داشت. رئیس کمیته استاندارد ضمن استقبال از پیشنهادات مطرح شده، در خصوص گسترش همکاریها در بخشهای مختلف استاندارد تاکید کرد و جهت سفر به تبریز اعلام آمادگی نمود.
منصور آیرم سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان نیز در ابتدای دیدار ضمن اشاره به تلاشهای سرکنسولگری برای توسعه مناسبات دو جانبه گفت، هدف از تنطیم این دیدار آشنائی دو طرف با ظرفیتهای یکدیگر و بررسی فنی استفاده از ظرفیتها و تجربیات یکیدگر برای نزدیک سازی سازمانهای استاندارد و انجام توافقات برای تسهیل تجارت فیمابین و صادرات کالاهای تولیدی مشترک به کشورهای ثالث می باشد.
هیات استاندارد همچنین با حضور در محل سرکنسولگری کشورمان در نخجوان و گفتگو با سرکنسول در خصوص رویه های جاری در صدور گواهی های کیفی استاندارد و راههای توسعه همکاریهای دو جانبه با جمهوری خود مختار نخجوان مذاکره و تبادل نظر نمود و در ادامه از آزمایشگاه کنترل کیفی گمرک جمهوری خود مختار نخجوان بازید و از نزدیک با ظرفیتهای آزمایشگاهی این جمهوری در بخش های آزمایشگاهی آشنا شد.
هیات استانداری آذربایجان شرقی در جریان سفر دور روزه خود، از مراکز صنعتی و فرهنگی و تولیدی نخجوان بازدید بعمل خواهد آورد.
https://ccsi.ir//vdcizzaz.t1app2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عضويت در خبرنامه