جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۲
کد مطلب : 8347

جمهوری آذربایجان در ردیف کشورهای در آستانه انقلاب

در لیست سال 2014 دانشگاه منچستر که توسط دکتر ریچارد هِکس تهیه شده ، جمهوری آذربایجان را در کنار کشورهایی چون نیجریه و کنیا بعنوان کشورهایی معر
به گزارش اسلام تایمز ؛ دانشگاه منچستر انگلیس ضمن تهیه لیستی ، احتمال وقوع انقلاب در برخی کشورها را بررسی کرده است که ظاهرا این لیست نیز مورد توجه بی بی سی واقع شده است.
شاید برای برخی ذکر این نکته از لیست مورد اشاره سرنخی مهم باشد که در لیست سال ۲۰۱۳ دانشگاه منچستر که توسط دکتر ریچارد هِکس تهیه شده بود،کشور اوکراین در صدر احتمال وقوع انقلاب قرار داشته است!!!
این روش که به نام “شاخص های انقلاب” شناخته می شود،در واقع نوعی روش دانشگاهی است که با توجه به شاخص های اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی یک جامعه،میزان رضایتمندی و همچنین عدم رضایت مردم آنها را بصورت شاخص های قابل ارائه،نمایش می دهد.
همچنین این نکته نیز در روش فوق، قابل ذکر است که میزان و سرعت سازماندهی مردم بصورت خیابانی و همچنین میزان فعالیت مردم و جوانان در شبکه های اجتماعی از عوامل تاثیر گذار در شاخص های وقوع انقلاب می باشد.
این لیست جمهوری آذربایجان را در سال ۲۰۱۴ در کنار کشورهایی چون نیجریه و کنیا بعنوان کشورهایی معرفی میکند که ریسک انقلاب در آنها بسیار بالاست.
البته بدون توجه به لیست دکتر هِکس ، بررسی موارد متعدد اعتراض مردمی در جمهوری آذربایجان طی سال های گذشته ، مویّد این مطلب است که حکومت جمهوری آذربایجان ، مردم را بصورت کاملا محسوس مورد تهدید قرار می دهد به طوری که عملا هر کسی که بخواهد بعنوان مخالف حکومت شناخته شود ، باید بداند که علاوه بر خود ، خانواده و بستگان وی نیز تحت مراقبات و تضییق های شدید خواهند بود.
ذکر مثالی از طرز برخورد مردم با تهدید های حکومت می تواند به روشن شدن موضوع کمک کند.
حدود دو هفته پیش بود که حاجی بالا ابوطالب اف ، معاون اجرایی شهر باکو طی یک مصاحبه اعلام کرد که در این کشور فقط یک مرد وجود دارد وآن هم ، الهام علی اف است.
شاهد ادعا در این ماجرا نحوه برخورد و ترس مردم در مواجهه با این ادعای واهی بود که برخی به راحتی می گفتند من هم مرد نیستم و حاجی بالا راست می گوید و تنها مرد سرزمین ما الهام علی اف است!!!
هنوز هم مردم جمهوری آذربایجان به خوبی میدانند که اعتراض به هر موضوعی که مطابق میل حکومت نیست ، در واقع نوعی انتحار محسوب می شود که می تواند ازحبس های چند روزه تا زندان های طویل المدت چندین ساله را در پی داشته باشد و البته دست مایه ی همه این حبس ها نیز ، پیدا شدن مواد مخدر در خانه و محل کار معترضین می باشد. https://ccsi.ir//vdcd.o0j2yt0s5a26y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عضويت در خبرنامه