محبوبيت زياد غذاهاي ايراني در ارمنستان

8 آبان 1390 ساعت 15:20


غذاهای ایرانی روی عادات غذایی بسیاری از مردم جهان از جمله مردم ارمنستان تاثیر زیادی گذاشته است. به گزارش واحد مرکزی خبر، غذاهای کاملا ایرانی از جمله سبزی پلو با ماهی، خورشت بادنجان ، کوکو سبزی، کتلت، آبگوشت وانواع آش در فهرست غذاهای رستوران های ارمنستان به چشم می خورد. آشپز یکی از این رستوران ها دراین باره گفت: شکی نیست که آشپزی ایرانی تاثیر خود را بر بخش‌های اعظمی از جهان گذاشته است.
آبگوشت که از غذاهای کهن ایرانیان است به غذای ملی ارمنی ها تبدیل شده است. یک سرآشپز ارمنی با بیان اینکه آبگوشت خاص جوامع شهری و روستایی است،گفت: همجواری ارمنستان با ایران موجب ترکیب شدن فرهنگ‌های غذایی این کشورها و به وجود آمدن یک سبک منحصر به فرد در آشپزی شده است. همچنین انواع آش ایرانی ازجمله آش ماست در ارمنستان رواج زیادی دارد.
حلیم نیز از معروفترین آش های ایرانی است که در ارمنستان غذای سنتی محسوب می شود و هرسال در اواخر تابستان درمنطقه «موسالر» ارمنستان ، حلیم نذری بین مردم توزیع می شود. یکی دیگر از غذاهای که هم در ایران و هم در ارمنستان طرفداران بسیار دارد انواع دلمه است که سالی یک بار نیز جشنواره دلمه در یکی از مناطق ارمنستان برگزار می شود.


کد مطلب: 2447

آدرس مطلب: http://caucasus.ir/vdci.5arct1a5ybc2t.html

قفقاز
  http://caucasus.ir